Even niet meer weten wat je moet kijken, omdat je ‘the end of Netflix, Disney+ en Videoland’ bereikt hebt, gigantisch coronamoe bent óf omdat je gewoon op zoek bent naar inhoudelijke filmproducties? Picl is het antwoord op je zoektocht en daarmee steun je ook nog eens het filmhuis bij jou in de buurt! Handig toch?

Picl is een initiatief van mensen die gek zijn op film. Verwacht geen Spiderman, Scream of Sonic the Hedgehog, maar prachtige Nederlandse cinema en arthouse films, zoals Mijn Rembrandt, The Wild Goose Lake en Lillian.

De makers zeggen het plan te hebben om zoveel mogelijk mensen aan te steken met dit enthousiasme: ‘daarom bieden we je in samenwerking met 23 Nederlandse filmtheaters het mooiste aanbod van de allernieuwste premièrefilms en documentaires’, schrijven ze op hun website. Films die je normaal in het filmhuis ziet, stream je dus exclusief op Picl.

Voor de prijs van een bioscoopkaartje – € 8,50 –  krijg je 48 uur toegang tot een nieuwe film wanneer het jou uitkomt en is te bekijken via een telefoon, laptop, pc of tablet. Voor deze prijs krijg je niet alleen een interessant aanbod, maar steun je ook nog eens jouw favoriete filmtheater. Mooi toch?

Meer weten? Ga naar Picl.nl